Voordelen OAMKB Eindhoven

Het doel van OAMKB is het ondersteunen van ondernemers in midden- en kleinbedrijf zodat zij nu en in de toekomst nóg succesvoller kunnen ondernemen. Bij ons administratiekantoor in Eindhoven wordt jouw administratie tot maar liefst zeventig procent automatisch geregeld, heb je altijd een helder inzicht in bijvoorbeeld jouw salarisadministratie én word je voorzien van vakkundig belastingadvies.

Tijd en geld besparen door handige software

Bonnetjes invoeren, traditioneel boekhouden: het behoort vanaf vandaag allemaal tot het verleden. Met ons administratiekantoor Eindhoven ben je slechts enkele stappen verwijderd van een bijna volledig geautomatiseerd systeem waarin al jouw gegevens (zoals salarisadministratie Eindhoven) worden bijgehouden. Géén hoge kosten voor een boekhouder, maar een overzicht met daarin alle relevante cijfers. Met slechts één druk op de knop stuur je klanten een herinneringsfactuur - zelfs vanaf je smartphone. Ook betalingen verricht je vanuit deze software. Dat scheelt tijd en werk, maar bovenal veel geld. Op zoek naar belastingadvies in Eindhoven of een salarisadministratiekantoor in Eindhoven? Dan moet je bij ons zijn!

24/7 inzicht in je cijfers

Met een administratie die altijd, 24/7 up-to-date is heb je altijd zicht op hoe je bedrijf er financieel voor staat. De cash flow is altijd recent, waardoor je altijd kunt inspringen op verschillende veranderingen. Op zoek naar een accountants- of adminmistratiekantoor in Eindhoven? Of wil je een belastingadvies in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een professional aan je zij

Een onderneming moet bestaan uit activiteiten die geld opleveren, niet aan activiteiten die alleen maar geld kosten. Dit administratiesysteem helpt je om tijd te winnen en kosten te besparen.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, probeer de software gratis uit of neem contact met ons administratiekantoor in Eindhoven voor alle overige vragen.

Vaste maandprijs

Nu er heel slimme handige online software is voor je administratie dat tot 70% automatisch de boekhouding verwerkt, hoef je niet meer te betalen voor handmatig inboeken. Je kunt je tijd besteden aan het sparren met jouw OAMKB’er over de ambities met je onderneming. Dit kan al vanaf €95,- per maand. De hoogte van het maandbedrag wordt bepaald aan de hand van de grootte van je bedrijf en je specifieke benodigde diensten.

Natuurlijk worden experts die je niet elke maand nodig hebt, niet in het maandabonnement opgenomen. Hiervoor wordt vooraf een prijs aangegeven die in dezelfde tarieven ligt. Alle tarieven hiervoor vind je op de tarievenpagina.

De voordelen van ons accountantskantoor