Op maat gesneden oplossingen

Wij denken in termen van oplossingen. Met ons team vormen we een ondernemende organisatie. Samen met jou willen wij kijken wat het best bij jouw bedrijf past.
Bekijk onze oplossingen voor:

We werken, samen met HBO Juristen, ook aan de juridische ondersteuning die mogelijkerwijs van belang is voor jouw bedrijf. Zo krijg je ook op juridisch vlak passend advies voor jouw bedrijf in Eindhoven en omstreken.

Je kunt ervoor kiezen om je boekhouding compleet aan ons accountantskantoor in Eindhoven uit te besteden of om met één van onze accountants of administrateurs samen te werken. Bij OAMKB is alles mogelijk, we stemmen onze werkwijze af op jouw wensen. Zo kun je een boekhoudpakket afnemen, dat je zelf bijhoudt of laat bijhouden door ons.

De hoogwaardige diensten die ons kantoor levert zijn overal bereikbaar. Je krijgt ook nog eens een online adviseur met wie je altijd kunt mailen, bellen of chatten. Een afspraak door middel van Skype of Google Hangout is ook mogelijk, dat scheelt weer reistijd en benzine. Zoek je een online boekhouder in Eindhoven of elders, wij zijn er voor je. Wij maken je boekhouding graag inzichtelijk, dan kun je meteen zien op welke gebieden je kunt besparen.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan of probeer het zelf uit.