Winnaar weggeefwoensdag bekend

De winnaar is Marcia Keer die met haar ingezonden gedicht werkplezier en  dankbaarheid voor haar partner uitstraalt.
 
Dit is haar inzending:
 
Op Valentijnsdag willen ook ondernemers hun partner verwennen,
Want ZZP’ers….. die blijven immers voor hun klanten rennen?
Dag en nacht staan ze voor hen klaar,
Dus heeft je lief wel recht op een aardig gebaar,
De mijne zeker, ik heb nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan,
Dus wil ik graag een nacht met hem naar Bilderberg gaan,
Dan kan ik hem bedanken met een etentje en een zoen,
Want werken, dat blijf ik doen, tot ver na mijn pensioen…..

Wij ontvingen vele tientallen herkenbare argumenten, waarvan je hieronder een greep kunt lezen.
 
Pascale kreeg ook persoonlijke ontboezemingen van ondernemers die het heel zwaar hebben. Dat trof haar recht in het hart. Uit respect voor de inzenders en discretie publiceren wij deze argumenten niet.
 
“Op zijn sterfbed heeft niemand ooit gewenst dat hij meer tijd op kantoor had doorgebracht. Dus neem tijd om te relaxen met je dierbaren”. 
 
 “De enige reden dat ondernemers eens kúnnen relaxen is natuurlijk de nachtrustbevorderende wetenschap dat dankzij de inspanningen van Online Accountants alles goed geregeld is”.
 
“Dat ik gisteren een prima workshop met de paarden heb gedraaid en ik niet alleen de paarden moet naverzorgen om te ontladen, maar ik zelf ook! En wat is er dan heerlijker dan een nachtje wegkruipen in een zacht donzig hotelbed samen met je lief”.
 
“Het nieuwe werken kan overal, dus waarom niet in een relaxte en ontspannen omgeving?”
 
“Mijn motto is "hard werken met een lach". Dit kan alleen als je geregeld afstand neemt van je werk in een voor jou inspirerende omgeving. Door uit je gebaande paden te stappen, ontdek je nieuwe inzichten en ideeën. De natuur is een mooie inspiratiebron. Wat is dan mooier om niet alleen in het weekend bewust te ontspannen maar juist een keer op woensdag!”
 
Als ondernemer kom je tijd tekort. Werk en privé raken al snel uit balans. Daar bestaat tegenwoordig een  oplossing voor... het nieuwe ondernemen! Dat is onze visie en we zullen dat de komende maanden nog meer gaan uitdragen. Gezien het succes is de actie een herhaling waard. Volg ons op Twitter  @accountantsMKB of check www.OnlineAccountantsMKB.nl de komende maanden voor meer nieuws over werkplezier voor ondernemers.