Lancering unieke franchiseformule in de Accountancybranche slaat aan: 15e vestiging is een feit.

Bij Online Accountants MKB is de logge manier van boekhouden afgeschaft. Internet boekhouden biedt actuele informatie en hierdoor kijken ondernemer en accountant vooruit in plaats van achteruit. Op 15 september jl. ging de 15e vestiging van start. Naar verwachting zullen er dit jaar nog circa 10 nieuwe vestigingen bij komen.
 
Pascale Petiet AA, oprichter van Online Accountants MKB, is verheugd over het succes waarmee de formule wordt omarmd. Zij bemerkt een groeiend besef bij accountants dat hun traditionele manier van werken moet worden omgevormd. Het huidige internettijdperk vraagt om een digitaliseringomslag, en dat geldt zeer zeker ook voor de accountancysector.

Een partner die zich aansluit bij Online Accountants MKB hoeft zich geen zorgen te maken over de software en de marketing. Dat wordt centraal geregeld door de franchisegever. 
Er wordt dus als het ware een instapklaar virtueel kantoor aangeboden. Vervolgens krijgt de accountant een quick-start. Dit bestaat uit een maatwerk training in ICT, Sales en Social Media.
Met de tools en kennis gaat de franchisenemer vervolgens aan de slag in het vooraf gekozen rayon.
Zo ervaart de accountant die zich aansluit de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap binnen de gebundelde kracht van een innovatieve, groeiende organisatie. 

De kick-off van de formule vond in beginsel plaats binnen de provinciegrenzen van Limburg, inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijke organisatie.

Petiet: “Wij merken dat de eindklant op zoek is naar een betrokken accountant die actuele cijfers presenteert. Door online boekhouden is dat mogelijk. Bovendien berekenen wij vaste tarieven per maand. Ondernemers hebben vaak moeite met het gebruikelijke uurtje-factuurtje patroon van accountants, voor werk waar vaak niet om is gevraagd. Die bezorgdheid is terecht, een dienstverlener moet zich niet in nevels hullen.
Daarom werken wij volgens onze BEE kernwaarden: Betrokken, Eerlijk en Efficiënt”.

Online Accountants heeft vestigingen in: Almere (2x) – Amsterdam (3x) – Boxmeer – Capelle aan den IJssel – Culemborg - Eindhoven – Heerlen – Maastricht – Roermond – Sittard/Geleen – Weert - Zaandam