OAMKB en Juridische zaken

Op zoek naar professionele juridische hulp?

In samenwerking met HBO Juristen helpen wij je verder en bieden we je oplossingen op maat. Door onze samenwerking met HBO Juristen kunt u nu via ons administratiekantoor in Eindhoven een totaalpakket afnemen. Juridische en financiële hulpverlening aan één adres, dat is wel zo handig. Wij gaan voor de beste oplossing.

Het landelijke netwerk van HBO Juristen is nu bereikbaar op één plaats. Het juridisch adviesbureau biedt professioneel advies. Je krijgt advies op maat tegen een betaalbaar tarief dat vooraf is vastgesteld en dat altijd getoetst wordt door een senior jurist. Met onze accountants en administrateurs kom je nooit voor verrassingen te staan.

Als je al klant van ons bent en tegen juridische vraagstukken over je onderneming aanloopt, verwijst de adviseur van OAMKB je door naar HBO Juristen. Hier kun je met al je vragen terecht. We horen vanzelfsprekend graag hoe we je terzijde kunnen staan.

Ook is er een juridische helpdesk, waar je gratis advies kunt inwinnen. Heb je een complexere vraag waarvoor meer werk nodig is om tot een oplossing te komen? Dan krijg je eerst een offerte aangeboden.

Van de accountants en administrateurs van OAMKB kun je een praktisch, toegankelijk en betrouwbaar advies verwachten. Transparantie staat hierbij voorop. Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

 

 

Nu meer weten!