Bedrijfsadvies


Wij beantwoorden complexe vraagstukken

In ons kantoor in Eindhoven bieden wij professionele begeleiding op administratief, maar ook op fiscaal gebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moeilijke belastingaangiften. Bovendien kunnen wij je ook een onafhankelijk en professioneel bedrijfsadvies geven voor vraagstukken die complexer van aard zijn, zoals:

Bedrijfsbegeleiding

Ben jij een DGA of heb je in (de buurt van) Eindhoven een onderneming met groeiambities? Dan bieden wij jou regelmatige specialistische begeleiding. Een consultant bespreekt de cijfers van jouw onderneming met de directie. We bespreken alle facetten van jouw onderneming uitgebreid, zoals marketing, financiering en personeelszaken. Ons doel is de continuïteit van jouw onderneming en het vergroten van de winst ervan, door bijvoorbeeld aanpassing van de marktstrategie en de productstrategie.

Wij werken bij OAMKB met senior adviseurs. Deze adviseurs hebben kennis van zaken en veel ervaring, en kunnen zodoende de service bieden die jouw bedrijf nodig heeft. Geen probleem is te groot voor hen. Een zeer complex probleem zien ze juist als een mooie uitdaging. Je werkt samen met een consultant die zowel je onderneming als je privésituatie goed kent. Hij kan een integrale inventarisatie van bekende, maar ook van onbekende risicogebieden uitvoeren. Wij bieden op financieel, fiscaal en juridisch vlak de meest passende oplossing. Het feit dat wij effectief en systematisch werken, de consultant bij ons de regisseur is en de notaris, de belastingadviseur en de advocaat de adviezen uitvoeren, leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing. Benieuwd naar welke begeleiding wij jou kunnen bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.
 

 

Nu meer weten!