De voordelen van OAMKB

professional
aan je zij

online
administraties

24/7
inzicht

vaste
maandprijs

Heb je een financieel professional in Eindhoven nodig?

Mogen wij ons voorstellen? Ben Coops, Alex Vroegh en Bas van Rooij, samen vormen wij OAMKB Eindhoven. Met ieder hun eigen expertise kunnen wij ondernemers in de regio Eindhoven bijstaan bij het slimmer organiseren van de administratie. Daarnaast adviseren wij onze klanten proactief over fiscale, financiële en bedrijfskundige onderwerpen. Slimme ondernemers doen niet aan inboeken. Daarom ben je bij ons administratiekantoor welkom met je hele administratie. We regelen dat je administratie online, gedigitaliseerd en volledig automatisch verloopt. We doen je belastingaangiften en ook voor je accountantswerk en fiscale vragen kun je bij ons terecht. We hebben een heel netwerk achter ons van administrateurs, fiscalisten, accountants en marketingprofessionals die je helpen nog succesvoller te ondernemen.

Administratiekantoor Eindhoven

Elke ondernemer krijgt er, of je nu wilt of niet, mee te maken: de verplichte financiële administratie, accountantsverklaring en fiscale aangiftes. Soms een samenstellingovereenkomst van een fiscalist of deponering van jaarrekening bij de KvK. Het correct vastleggen van alle gegevens kost meestal veel tijd en moeite. Aan de boekhoudplicht ontkom je niet, maar je kunt het wel anders aanpakken. Je wilt actueel inzicht in je cijfers en proactief advies van je accountant.
Wij, Alex, Ben en Bas zijn de enthousiaste ondernemers van OAMKB Eindhoven. We helpen ondernemers doordat we van boekhoudkundige gegevens bruikbare informatie maken.

Online administratie met je eigen financieel professional

Vanwege de onduidelijkheid over de hoogte van de kosten van financieel professionals en accountants zijn veel ondernemers voorzichtig met het in de arm nemen van een financieel professional. Veelgehoorde klachten zijn dat er bij financieel professionals gebrek is aan inlevingsvermogen, initiatieven, bereikbaarheid enzovoort. Wij pakken dat heel anders aan. We zijn graag de laagdrempelige en betrokken professional voor jou en jouw onderneming. We zijn partner bij OAMKB, een nationaal opererend netwerk van ondernemende adviseurs, accountants en administrateurs. Als je klant bent bij ons is je boekhouding 24 uur per dag toegankelijk en zijn wij gemakkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail, sms, appjes, Skype en Google Hangout. Van een online accountant krijg je realtime informatie en de mogelijkheid om te anticiperen op je financiële stand van zaken. Bovendien kan een online accountant op afstand meekijken.

Ondernemende professionals

Toen jij startte als ondernemer, heb je misschien de tijd die in het papierwerk gaat zitten een beetje onderschat. Je wilt natuurlijk vooral lekker bezig zijn met wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Door je de zorg over het papierwerk uit handen te nemen, helpen we je om dit mogelijk te maken. We werken met een vaste prijs want transparantie staat bij ons voorop. Zo kom je niet plotseling voor verrassingen te staan. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid je gegevens in te zien en krijg je een update zodra er iets verandert. Wij zijn zelf ook ondernemer en daarom begrijpen we wat belangrijk voor jou is en denken we graag met je mee over bijvoorbeeld bedrijfsstrategieën of kostenposities.

Digitaal en persoonlijk contact

We werken als online financieel professionals in en rond Eindhoven. Via de digitale snelweg is het eenvoudig contact te maken, maar persoonlijk contact vinden we ook nog steeds heel belangrijk. Om die reden vinden we het ook waardevol om je face-to-face te spreken, op jouw eigen kantoor of op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact met ons op en ontdek wat onze diensten jouw onderneming kunnen opleveren. Samen met je online accountant / administrateur richt je je op een zo efficiënt mogelijke inrichting van je administratie.
 
Uitproberen...

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Probeer het vrijblijvend en gratis uit! Klik eenvoudig hier en wacht op het resultaat. Bespaar direct veel tijd en ontdek hoe het op dit moment gaat met jouw bedrijf. Als jouw adviseur leggen we je de werking van de software uit en doen we de aangiftes voor je onderneming. Bovendien helpen we je met het bepalen van je financiële doelstellingen en de keuzes die je hierbij moet maken. Probeer het gerust uit. Al ruim 2000 MKB-ondernemers gingen je voor. Bekijk hier ons magazine.

Aan de slag...


Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer
Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer
Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer
Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer